Dragă femeie …ȚIE, celei ce găsești în AVORT o soluție (Scrisoarea lui Rafael) - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Dragă femeie …ȚIE, celei ce găsești în AVORT o soluție (Scrisoarea lui Rafael)

17:23, luni, 23 martie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , ,

Aveam câteva sâptămâni și locuiam în pântecele mamei mele. Acolo, într-un loc sigur am fost țesut în chip tainic de Dumnezeu, ca în adâncimile pâmăntului.

Când nu eram decât un plod fără chip, Ochii Lui mă vedeau și în cartea Lui erau scrise toate zilele care-mi sunt rânduite….

De atunci strigam să se depărteze de la mine cei setoși de sânge, pentru că purtam rănile tuturor pruncilor uciși în pântecele mamelor. Ca mădular din Trup știam că mădulare asemeni mie stau îngrozite în pântecele mamelor și strigă mut, se zvârcolesc de groaza morții. Știam că sunt uciși și tremură de spaimă…în cel mai sigur loc de pe pâmânt.

Aveam câteva sâptămâni de când Dumnezeu suflase viață peste mine. Atunci am auzit inima mamei rostind:

,,Dacă ești: ești rodul unei iubiri, al unei povești fără sfârșit.

Și tu..și tu vei fii fără sfârșit.

Dacă ești, stai liniștit în mine, continua să crești…

Când vei ieși în lumină vor cânta toți îngerii!,,

andreea-daniel-rafael-family-lifestyle-session-be-light-photography111

Atunci m-am liniștit…și am așteptat în tăcere să mă crească Dumnezeu.

După patru săptămâni, în timp ce înnotam liniștit prin mama mea, gândurile ei m-au oprit:

,,Am auzit că innoți prin mine…

Am auzit că ai crescut….că nu mai ești un bob de mazăre, nu mai ești un bob de fasole….

Daca te-aș pune pe un cântar, ai avea poate 10 grame….Dar, crede-mă  minune, pentru inima mea cântăresti mai mult decât un munte de aur!

Viața ta, ascunsă în viața mea….a fost suflată peste tine, de Creatorul universului. Înainte sa fii știut eu de tine, știa El…în mod tainic te-a întocmit, în mod tainic veți trăi împreună povestea voastră: în mine și în afara mea.

Inima ta bate in siguranță. Te-am așezat în palmele Lui. Înainte de a fi al nostru, ești al Lui. Să nu uiți asta niciodată!

Ți-aș spune povești, te-aș mângâia cu vârful degetelor…să nu te rănesc. Atât de tainică ți-e venirea pe această planetă de sub soare încât mintea mea nu poate cuprinde nici o fărâmă din tine. În tine, îngerii împletesc lumina. Te pregătesc pentru un pământ straniu și plin de ispite. Ține minte șoapta cerului: “Cauta mai întâi Împărăția …”!

Noi ne rugăm să știm să fim avânt pentru tine, în căutarea acestei Împărății a luminii, să fim indicatoare către acel Acolo fără sfârșit.

Indiferent ce iți va promite pământul, ține minte minune dragă, Cerul e ținta, Cerul e locul spre care alergăm…

Acum, când stai în intimitate cu Cel ce te întocmește în mine, întunericul nu are putere asupra ta. Acum ți se țes ochii, mâinile, picioarele…Am atâta încredere în Artistul care te modelează! Am atâta încredere în Mâinile LUI….În timp ce iți dă o formă unică, visează la veșnicia ta. Nu te scapă o clipă, din privirea și inima Lui! Ești în siguranță!,,

Am răsuflat ușurat…Atunci am știut că nimic rău nu poate să mi se întâmple…și m-am bucurat că sunt ….că voi rămâne…că nu voi fi măcelărit ca alți prunci…în pântecele mamei mele.

Mama mea și tatăl meu îmi vorbeau adesea. Mama mă îmbrăca cu gândurile lor bune și pline de nădejde…în Dumnezeu. Încă de atunci am știut că lângă Dumnezeu sunt în siguranță.

Într-o zi, pântecele mamei s-a cutremurat. La ecograf a primit o veste tulburătoare. Un aparat ce poate da erori…

(asemeni testelor de sarcină pe care i le-au făcut mamei mele când a fost însărcinată cu fratele sau sora mea…doua teste care au ieșit negative și pentru care sarcina mamei a fost văzută nebunie…cum nebuniile trebuie tratate a primit tratament dur…și minunea din pântecele mamei a fost luată și absorbită de Dumnezeu la 7 săptămâni….DA! Tehnologia dă erori …Iar mama mea poartă durerea și regretul că nu și-a mai ținut pruncul în brațe…Dar mama mea mai poartă și Bucuria și Nădejdea, pe care le dă Dumnezeu)

..i-a spus medicului că am o boală gravă la creier…și că viața mea ar putea fi una foarte scurta sau aș putea fi un om incapabil întreaga viață… Am simțit teama mamei din timpul vizitei la medic și liniștea pe care a primit-o când a stat de vorbă cu Dumnezeu.

b51Cu lacrimi parcă nesfârșite ..mama a început să scrie pe fiecare fărâmă a ființei mele:

,,Săptămâna trecuta am fost din nou la ecograf. Te-am văzut pentru a treia oara, iubit și așteptat copil!

Mi s-a spus că s-ar putea să existe niște probleme…s-ar putea sa fie ceva în ființa ta plăpândă. Nu știu exact ce. Nu mi s-au dat prea multe detalii. Peste o săptămână va fi nevoie să merg din nou la ecograf. Oamenii mari simt nevoia să supravegheze, să controleze.

Tu să nu te temi. Tu stai liniștit în Brațele Celui ce a spus “să fie” și ai fost. El te-a creat și El cunoaște fiecare mădular al tău.

Zeci de întrebări mi-au cuprins mintea zilele acestea. Mă întrebam ce ai putea avea, ce te-ar putea incomoda, ce ți-ar putea crea dureri. M-am pomenit de multe ori cu sufletul aproape sufocat în teamă, întrebări, lacrimi.

Numele tău vorbește despre un Dumnezeu care vindecă…Eu cred în minuni, eu cred in vindecări miraculoase în ceea ce te privește pe tine.

Vreau să se întipărească în fiecare celulă a sufletului tău un lucru: indiferent de cum vei veni, indiferent de cum vei călători pe pământ, indiferent de toate cele ce pot părea stânci prăpădite și nori grei, noi te vom primi si te vom iubi. Pentru noi ești un dar, un dar nemeritat. Pentru noi ești o minune, dragul nostru Rafael. Minunile nu pot fi poveri decât atunci când uităm de ce călătorim pe sub soare. Când purtăm in noi scopul călătoriei ne e nespus de clar că nu mai trăim pentru noi. Doar atunci vedem că secundele din timp, că fărâmele din pâine, că stropii de apă și pătura pe care nu le dăruim, ne sărăcesc. Când simțim că adunând ne îmbogățim, atunci am uitat cine suntem și încotro ne îndreptăm.

Dincolo de toate, vreau să mai știi că mă amuz de mișcările tale în mine, de poc-pocurile ce le primesc în burtă, de felul în care îmi răspunzi când te strig.

O taina atăt de mare nu o pot cuprinde…

Uneori plâng de bucurie la umbra ei..

Azi a fost soare, Rafael!

(10 februarie 2010),,

….Unele mame aleg să ucidă pruncii bolnavi în pântece…fără să știe că Dumnezeu vindecă ..fără să știe că un prunc bolnav poate fi o mare binecuvântare. Am auzit de medici care recomandă crima, am auzit de oameni ce vă împing pe voi, mamele, la crimă…

Oare de ce nu vă împing să faceți asta și când copilul vostru a rămas fără un picior în urma unui accident de mașină…sau după ce a fost diagnosticat cu autism sau cancer? Oare nu e același lucru?

De ce, noi, o țară de creștini ucidem pe cei a căror glas nu se aude?

De ce-i ucideți pe cei ce mi-ar putea deveni cei mai buni prieteni, pe cei cu care aș putea construi o fermă, un spital cu terapii alternative, pe cei ce ar putea cânta și vindeca? De ce-mi ucideți…frații mei în Hristos. Suntem mădulare ale Trupului și durerea lor mă arde….și glasul lor e glasul meu azi…

Știu că dintre frații mei în Hristos sunt mulți uciși în pântece. Știu că mulți tați și multe mame trăiesc drame, știu că mulți poartă boli sufletești și mintale din cauza celor uciși cu brutalitate.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru clipa în care s-a întâlnit cu părinții mei și le-a spus că în lume vor avea necazuri…dar să Îndrăznească…căci El a biruit lumea…

andreea-daniel-rafael-family-lifestyle-session-be-light-photography083

Cu Dumnezeu trecem văile și urcăm spre culmi….fără el, în voia minții noastre nebune..ne-am risipi…

Cel ce m-a modelat în chip tainic spune șoptit: ,,ți-am pus înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul. Alege viața, ca să trăiești, tu și sămânța ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, asculând de glasul Lui, și lipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viața ta și lungimea zilelor tale….,,

Copiii tăi sunt sau au fost ca și mine.

Alege VIAȚA pentru copiii tăi și lasă-i să schimbe lumea și să o coloreze, să o umple, să o împlinească.

Părinții mei au ales Viața și azi ne bucurăm cu toții de ea.

V-am scris această scrisoare cu gândul să salvez de la moarte măcar un prunc…măcar unul dintre cei 400 care mor în fiecare zi în țara noastră în pântecele mamei …măcelăriți de ustensilele din mâna medicilor ginecologi.

sursa andreeastanciu.wordpress.com

Contact Form Powered By : XYZScripts.com