Duminica a VI-a după Paști (a orbului din naștere), la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Duminica a VI-a după Paști (a orbului din naștere), la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca

14:18, duminică, 2 iunie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

În Duminica a VI-a după Paști (a orbului din naștere) Preasfințitul Părinte Ioan, Episcop de Soroca, Vicarul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca.

După pericopa evanghelică Vlădica Ioan a rostit cuvântul de învățătură, în care a vorbit despre grija pe care trebuie să o avem față de semenii noștri aflați în suferință, subliniind faptul că aceste persoane au nevoie de noi, de dragostea noastră care să-i mângâie și de ochii noștri care să-i călăuzească.

În timpul Liturghiei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, diaconul Iurii Pahom a fost hirotonit în treapta de preot pe seama Catedralei Episcopale „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca.

Dupa încheierea Sfintei Liturghii, a avut loc un Te-Deum de mulțumire, după care enoriașii au fost binecuvântați de Preasfinția Sa și au mers în pace, împrospătați duhovnicește către casele lor.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com