Header image

Dumnezeu se lasă găsit, doar dacă este căutat…

Dumnezeu se lasă găsit, doar dacă este căutat... Dumnezeu este ambițios şi se vrea căutat.

Nu vă amăgiți că aveți credință în inimă şi nu aveți nevoie de biserică!

Harul se revarsă doar în biserică. În biserica lui Hristos, ne umplem bateriile pentru o nouă săptămână. Aici găsim mângâiere în necazuri, răspuns la gândurile ce ne frământă, împăcarea cu aproapele, anihilarea intrigilor. Pacea, bucuria, nădejdea se revarsă în inimile credincioşilor doar prin Sfânta Liturghie.

Mare dreptate avea părintele Cleopa când zicea că cel ce se teme de Dumnezeu nu doarme acasă duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Nu vă poate ajuta Dumnezeu , dacă nu mergeți în casa Lui să-i cereți ajutor. Atunci când doriți să fiți ajutat de cineva, găsiți toate modalitățile ca să vi se ofere ajutor. Mergeți, bateți la uşi, implorați să vi se ofere sprijin. De ce atunci nu bateți la uşa casei lui Dumnezeu? Doar ştiți că îl puteți găsi în biserică.

Mântuitorul ne-a îndemnat: „Căutați şi veți afla. Bateți şi vi se va deschide!„. Dumnezeu ne poate schimba viața, dar noi trebuie să ne schimbăm deprinderile. Prindeți drag de biserică , împrieteniți-vă cu Sfinții din icoane, cu mirosul de tămâie şi de ceară al lumânărilor. Prindeți drag de Sfânta Liturghie! 

Marina Vilcu

Contact Form Powered By : XYZScripts.com