Header image

Episcopia de Ungheni și Nisporeni a deschis un punct de colectare a produselor alimentare, hainelor, produselor de igienă, etc, bunuri ce vor fi împărțite săracilor din cuprinsul Episcopiei

16:52, miercuri, 27 februarie, 2013 | Cuvinte-cheie:

Cu binecuvântarea Prea Sfințitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în contextul declarării anului 2013, “ANUL SFINTEI SCRIPTURI, AL IUBIRII SĂRACILOR ŞI ÎNGRIJIRII BOLNAVILOR” în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, la sediul Episcopal din orașul Ungheni (str. Mihai Eminescu, 10) a fost deschis un punct de colectare a produselor alimentare, hainelor, produselor de igienă, etc, bunuri ce vor fi împărțite săracilor din cuprinsul Episcopiei.

   În acest sens, rugăm toți credincioșii să nu uite că în preajma noastră sunt o mulţime de oameni aflaţi în suferinţă, bătrîni singuratici uitaţi de copiii lor, copii săraci lipsiţi de părinţi şi fără adăpost, bolnavi care nu au cine le deschide ușa.

   Fiecare creştin este dator să fie darnic ca pămîntul care întoarce înmulţite seminţele primite, să fie milostiv ca Dumnezeu care plouă peste cei drepţi şi peste cei păcătoşi, să fie un om bun care să-l iubescă pe aproapele său cu fapta, să dea cu inimă curată, fără mîhnire sau cu silă, căci Dumnezeu iubeşte pe dătătorul de bunăvoie.

   Să nu ne lăsăm deci captivaţi de indiferenţă, ci cu inima plină de bucurie, din darurile care ni le-a dat Bunul Dumnezeu, să împărtăşim şi celor care din voia Părintelui Ceresc sunt mai necăjiţi ca noi.

         Vă mulţumim anticipat!

Orarul de lucru al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni:

De luni până sâmbătă, între orele 900 – 1700

Contact Form Powered By : XYZScripts.com