Episcopul Filaret de Căpriana a liturghisit la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Filaret de Căpriana a liturghisit la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca

21:01, sâmbătă, 17 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

La împlinirea a 14 ani de la trecerea la Domnul a egumenei Agnesia (Izbaș), Preasfințitul episcop Filaret de Căpriana a oficiat sâmbătă, 17 februarie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir, sfânta și dumnezeiasca liturghie în biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din cadrul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” Cușelăuca.
Alături de ierarh au înălțat rugăciuni prot. mitr. Vasile Rotaru, protopop de Șoldănești, prot. mitr. Petru Spinei, duhovnicul mănăstirii, un sobor de preoți slujitori, PC egumenă Vera (Spinei), stareța mănăstirii, obștea monahală și creștinii veniți la rugăciune.
Pentru Preasfinția Sa, egumena Agnesia a fost o îndrumătoare la viața monahală, întrucât, Preacuvioșia S-a i-a dat binecuvântare de a intra în obștea Mănăstirii “Sf. Nicolae” din satul Dobrușa, raionul Șoldănești, în anul 1994.
După sfânta liturghie a fost oficiată o panihidă vrednicei de pomenire, egumena Agnesia, fosta stareță a sfintei mănăstiri.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com