Episcopul Ioan a inspectat lucrările de construcție și amenajare a capelei "Tuturor Sfinților" din satul Șolcani, raionul Soroca - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Ioan a inspectat lucrările de construcție și amenajare a capelei „Tuturor Sfinților” din satul Șolcani, raionul Soroca

14:16, luni, 20 mai, 2024 |

În a doua parte a zilei de luni, 20 mai 2024, ierarhul sorocean, Preasfințitul Ioan a inspectat lucrările de construcție și amenajare a capelei „Tuturor Sfinților” din satul Șolcani, raionul Soroca.
La inițiativa și cu sprijinul primarului satului Șolcani, dl Boris Rotaru, la intrarea în localitate a fost înălțată o capelă deosebită, pentru închinare și rugăciune, reper duhovnicesc pentru creștinii trecători.
Coordonator al lucrărilor este părintele paroh Andrei Nedelea.
Părintele Andrei împreună cu dl primar Boris Rotaru au relatat despre etapele finalizate și despre procesul de împodobire interioară a edificiului sacru.
În contextul vizitei, episcopul a mulțumit persoanelor implicate în acest proiect, oferind anumite recomandări privind încheierea lucrărilor.
Inaugurarea și sfințirea acestui locaș sfânt este preconizată pentru anul 2025.
Sursa: https://ioanmosnegutu.info/
Contact Form Powered By : XYZScripts.com