Episcopul Ioan a luat parte la Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Ioan a luat parte la Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni

21:54, duminică, 18 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie: , ,

Duminică, 18 februarie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, s-a desfășurat Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a.
Evenimentul a avut loc în IP Liceul Teoretic „Meșterul Manole” din satul Sălcuța, raionul Căușeni.
Episcopul Ioan a exprimat profundă recunoștință organizatorilor: prot. Octavian Moșin, președintele Sectorului Sinodal Activități Pastorale pentru Tineret al Bisericii Ortodoxe din Moldova, PC arhim. Iov (Cristea) de la mănăstirea Curchi, prot. Nicolae Jelihovschi, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din satul Sălcuța, raionul Căușeni, dnei Liuba Pleșca, directorul IPLT „Meșterul Manole” din satul Sălcuța, raionul Căușeni, cadrelor didactice, tinerilor și tuturor celor implicați în acest proiect național.
Au evoluat: corul „Axios” de la IPLT ”Ion Luca Caragiale” din Orhei, dirijor dna Anghelina Usatii, corul „Ascensio” al Liceului de Arte din cadrul Mănăstirii Hagimus, corul de copii de pe lângă biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din orașul Ștefan Vodă, condus de preotul Ioan Apostol și preoteasa Olga, tinerii de la Sălcuța și Sadaclia, dar și alții.
Cei mai activi tineri implicați în diverse activități pe parcursul anului au fost nominalizați, primind diplome.
Episcopul Ioan a transmis un cuvânt de învățătură către tineri, apoi, a înmânat diplome, a mulțumit și părintelui Octavian Moșin, dar și celor de la Sălcuța pentru organizarea impecabilă a evenimentului.(părintelui Nicolae Jelihovschi și Dnei director Liuba Pleșca).
Sursa: https://ioanmosnegutu.info
Contact Form Powered By : XYZScripts.com