Episcopul Ioan al Sorocii a săvârșit slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului în catedrala mitropolitană din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Ioan al Sorocii a săvârșit slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului în catedrala mitropolitană din Chișinău

10:38, vineri, 16 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie:

Vineri dimineață, 16 februarie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, episcopul-vicar, Preasfințitul Ioan al Sorocii a săvârșit slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului în catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În rugăciune, alături de ierarh a fost prot. mitr. Vadim Cheibaș, secretar mitropolitan și chelar al catedralei, prot. mitr. Anatolie Stefanov, protopop de Ialoveni, clericii catedralei mitropolitane, un sobor de preoți și diaconi din municipiul Chișinău și creștinii veniți la rugăciune.

Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ se săvârşeşte în fiecare zi de vineri, la ora 7.00.

Sursa: https://ioanmosnegutu.info/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com