Episcopul Ioan de Soroca a vizitat parohia în construcție „Întâmpinarea Domnului” din orașul Sîngera - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Ioan de Soroca a vizitat parohia în construcție „Întâmpinarea Domnului” din orașul Sîngera

12:04, miercuri, 30 noiembrie, 2022 | Cuvinte-cheie:

În a doua parte a zilei de marți, 29 noiembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Episcopul-vicar, PS Ioan de Soroca a vizitat parohia „Întâmpinarea Domnului” din orașul Sîngera.

Parohul bisericii, preotul Daniel BURUIANĂ, a prezentat Preasfinției Sale pictura murală interioară a bisericii „Sfântul Cuviosul Serafim de la Sarov” din cadrul ansamblului parohial, apoi a relatat despre demararea lucrărilor de construcție a bisericii principale, cu hramul Întâmpinarea Domnului.

În continuare Ierarhul a discutat cu unii membri din consiliului parohial și cu echipa de constructori ce muncesc la zidirea bisericii.

Preasfinția Sa, a mulțumit pentru munca și susținerea pe care o oferă credincioșii pentru parohia lor și i-a binecuvântat pentru continuarea lucrărilor iar pe Părintele Daniel, să-l susțină ca împreună să ducă la bun sfârșit acest Odor de mare preț, zidirea unui locaș de închinare Lui Dumnezeu.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com