Header image

Episcopul ortodox sirian în Elveția avertizează: „Musulmanii sunt în Europa pentru a prelua puterea, la fel ca în Orientul Mijlociu”

Episcopul ortodox sirian în Elveția, Dionysos Isa Gürbüz, vede deja Eurabia. Majoritatea musulmană va lua în curând puterea.

„În 20 sau 30 ani, va exista în Europa majoritatea musulmană. Jumătate dintre femeile europene vor purta hijab”. Aceasta este profeția lui Dionysos Isa Gürbüz, episcopul ortodox sirian în Elvetia, publicat în „Tages-Anzeiger“. Soarta creștinilor din Orientul Mijlociu îl preocupă: „Ceea ce astăzi provoacă mii de teroriști ai statului islamic, talibanii sau al-Qaeda, este o continuare a genocidului din 1915.“ La acea vreme, aproape două milioane de creștini au fost uciși, milioane de oameni s-au convertit la islam.

Episcopul a continuat. „Ce se întâmplă cu noi astăzi a început în urma cu 1300 de ani“. În secolul al 7-lea, a început genocidul împotriva creștinilor, momentul de întuneric, acum în centrul atenției mass-media.
«Refugiați teroriști»

Este naiv să credem că milioanele de refugiați care vin prin Turcia către Europa, se vor adapta toți și vor trăi în pace cu creștinii din Europa. În plus, printre refugiați, există teroriști. „De ce țările din Golf, Emiratele Arabe Unite și Qatar nu primesc refugiați?“ Pentru că agenda lor intenționează să convertească Europa la Islam, spune el mai târziu în articol.

Numărul de familii numeroase se dezvoltă rapid, în cele din urmă ei vor lua puterea și vor începe persecuțiile, continuă el. „Ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu astăzi, se va întâmpla aici, în Europa.“ Episcopul insistă că el nu îndeamnă la ură. Cei 1300 de ani de istorie de persecuții l-au învățat să nu aibă încredere în musulmani. Și eu vă repet mereu, nu aveți încredere în muslimi, fiți islamofobi.

http://lesobservateurs.ch/2016/04/14/leveque-syrien-suisse-met-garde-musulmans-europe-prendre-pouvoir-moyen-orient/

www.karensmithdotblog.wordpress.com

Police escort migrants and asylum seekers as they walk to a refugee centre after crossing the Croatian-Slovenian border near Rigonce on October 24, 2015. Bulgaria, Romania and Serbia threatened to close their borders if EU countries stopped accepting migrants, as European leaders prepared for a mini summit on the continent’s worst refugee crisis since World War II. AFP PHOTO / JURE MAKOVEC (Photo credit should read Jure Makovec/AFP/Getty Images)

Contact Form Powered By : XYZScripts.com