Header image

Episopul de Bălți și Fălești, Marchel, despre „marșul egalității” organizat de homosexuali: „Doamne ferește!”

22:44, miercuri, 13 mai, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Manifestatie si contramanifestatie de ziua internationala a homosexualilor. Gaii din Republica Moldova au anuntat ca vor organiza duminica un mars al egalitiati cu lozinca “Pentru ca traiesc aici.” De cealalta parte si preotii au anuntat ca vor iesi in centrul capitalei pentru a protesta impotriva manifestatiei GAY-lor prin rugaciune. Ambele tabere au organizat astazi conferinte de presa in acelasi loc iar simpatizantii acestora s-au luat la harta.

„Noi nu lezam drepturile nimanui. -De ce nu le încălcaţi? Dreptul meu îl încălcaţi. De ce? Voi copiilor mei le arătaţi nu este clar ce, în chiloţi, este o nebunie, cel puţin pentru mine, este un păcat. – Noi organizăm marşul nu în spaţiul privat al dumneavoastră.”

Discutiile s-au aprins dupa ce mai multi simpatizanti ai Episcopului Marchel au venit la conferinta organizata de Genderdoc-M.

„Si dumneavoastra din care orientare sunteti. Multumesc eu sunt de orientare sexuala traditonala, imi plac fetitele, sunt obsedat.”

”Acestor gay sau lesbienilor le trebuie câte un barbat sau câte o femeie. -Dacă consideraţi că aceată orientarea sexuală poate fi uşor schimbata, vă propun ca pentru 30 de minute să deveniţi gay şi apoi să reveniţi la orientarea pe care aţi avut-o.”

Membrii organizatiei Genderdoc-M au anuntat ca duminica vor face un mars insa din considerente de securitate nu au spus nici ora si nici locul unde va avea loc evenimentul. La randul sau episcopul de Balti sustine ca va organiza o contramanifestatie.

Marchel, EPISCOP DE BALTI SI FALESTI: “Practica pacatul nefiresc al sodomiei, pe care nici dobitoacele muritoare nu-l fac. Va indemn sa iesiti duminica in centrul capitalei nu cu sapa.”

Clericului i s-a alaturat si fostul ministrul al Securitatii, Anatol Plugaru, cunoscut pentru manifestarile sale impotriva homosexualilor.

Anatol PLUGARU: “De mai multa vreme am propus administratiei orasului, bai, gasiti-le un loc, la margine de oras, puneti-le un gard, ca o sa-i ciomageasca, si numiti piata Gay-lor sau piata poponarilor. -Pentru ca da-i porcului sa intre in casa si el se urca pe masa.”

Intrebati cum ar reactiona daca ar afla ca o ruda de-a lor ar fi Gay, ei au raspuns.

„-Aboslut normal, sa stea in dormitorul lor si sa faca ce vor, ati pus o intrebare provocatoare spuneti va rog Doamne Fereste.”

Sursa: www.protv.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com