Ești cât dăruiești - îndemnul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și al Mitropoliei Moldovei întru ajutorarea copilașilor din familiile socialmente vulnerabile - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Ești cât dăruiești – îndemnul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și al Mitropoliei Moldovei întru ajutorarea copilașilor din familiile socialmente vulnerabile

23:30, miercuri, 28 august, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Acesta a fost îndemnul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și al Mitropoliei Moldovei întru ajutorarea copilașilor din familiile socialmente vulnerabile.

Astfel, la minister au fost invitați 44 de copilași orfani aflați în tutelă, toți gata de a păși în clasa I. În acest sens, ÎPS Mitropolit Vladimir și dna ministru Valentina Buliga, au venit cu un ajutor pentru cei care vor merge pe calea  științei.

Copilașii au primit ghiozdane, rechizite școlare, jucării, dulciuri și un modest ajutor financiar.

Mitropolitul Vladimir a menționat că deși Biserica are în grija sa câteva internate și centre de plasament, este deschisă oricărei solicitări din partea instituțiilor de resort întru susținerea celor mai triști ca noi.

De asemenea, s-a propus ca în perioada Postului Nașterii Domnului să fie vizitați cât mai mulți copii din centrele de plasament și internate din republică pentru a fi încurajați și implicați în diverse activități.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com