Header image

Experimentele naziste copiate de doctorii ISIS

8:13, joi, 1 octombrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Doctorii din cadrul ISIS recoltează organe, pe care apoi le vând pe piața neagră, se destăinuie Abo Rida, un fost prizonier al Statului Islamic, scrie DailyMail. Bărbatul povestește cum chirurgii racolați de ISIS recoltează rinichii sau alte organe ale prizonierilor și îi tratează ca „bănci de sânge” pentru luptătorii ISIS răniți în luptă.

Rida, care a reușit să evadeze dintr-un astfel de lagăr de exterminare, în timpul unei confuzii generale în timpul căreia mulți dintre colegii lui de celulă au fost împușcați, povestește că situația se înrăutățește rapid.

Experimentele naziste, copiate de doctorii nebuni ai ISIS

Prizonierii sănătoși și în putere sunt păstrați pentru transfuzii și recolatări de organe, dacă este cazul, iar cei aflați într-o stare proastă sunt torturați fără nici un scop, uneori chiar pentru amuzamentul călăilor. De cele mai multe ori, cei din urmă sunt acuzați că l-au insultat pe Allah, că fac parte din mișcarea de rezistență sau că au complotat împotriva ISIS – crime sufiente pentru a fi condamnați la moarte. Dar nu înainte de a fi torturați.

Este pentru prima dată când cineva relatează despre aceste atrocități, precum prelevarea de organe de la prizonieri. La începutul acestui an Națiunile Unite a început o investigație în legătură cu acest lucru. Totul a pornit de la relatarea lui Mohamed Alhakim, ambasadorul irakian la ONU, care a pretins că mai multe duzini dintre corpurile descoperite într-o groapă comună de lângă Mossul aveau incizii chirurgicale sau anumite părți ale corpului.Tot atunci Mohamed Alhakim a declarat că mai mulți doctori care au refuzat să ia parte la prelevarea de organe au fost executați de către membrii ISIS.

sursa mariustuca.ro

isis-680x365

Contact Form Powered By : XYZScripts.com