"Facebook" a blocat contul conducătorului Asociației Experților ortodoşi Kiril Frolov - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

„Facebook” a blocat contul conducătorului Asociației Experților ortodoşi Kiril Frolov

10:41, miercuri, 10 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Administrarea rețelei sociale „Facebook” l-a introdus pe conducătorul Asociației Experților ortodoşi şi Corporaţiei acțiunii ortodoxe Kiril Frolov în „lista neagră”.

„Seara trecută, „Facebook” mi-a interzis să mă folosesc de contul meu pe această reţea. Acum nu pot nici să le scriu nimic prietenilor mei, nici să intru în discuţii sau să împart texte. Administrația mi-a scris că am încălcat regulile de utilizare a rețelele sociale, deși nu am înjurat, nu am jignit pe nimeni, poate uneori am fost mai dur în discuţiile duse, dar fiind corect faţă de ceilaţi, „- a declarat, luni, Frolov.

El a numit acțiunile administrației „Facebook” drept „persecuție politică.”

„Potrivit informațiilor mele, plângerile către administrația „Facebook” au fost scrise de oameni care susțin separarea Bisericii ucrainene de cea rusă, se opun celebrării aniversării a 1025 de ani de la încreştinarea Rusiei și parteneriatului social între Biserică, societate și stat”, – a menţionat el.

Potrivit lui „în „Facebook” se poartă adesea discuţii mult mai dure decât cele în care a fost implicat, există de asemenea şi insulte la adresa altor persoane, dar pe aceste persoane nu-i blochează nimeni.”

traducere pentru www.ortodox.md
Sursa: www.interfax-religion.ru
Contact Form Powered By : XYZScripts.com