Fata cu elefant. Poveste de împăcat îndrăgostiții - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Fata cu elefant. Poveste de împăcat îndrăgostiții

18:52, miercuri, 28 octombrie, 2020 | Cuvinte-cheie: ,

O poveste suprarealistă încărcată de simboluri și jocuri de imaginație, unde visele copilăriei devin realitate. Prințul‑pe‑cal‑alb există, elefanții zboară și tot ce‑ți dorești se întîmplă. O înșiruire plină de poezie, suspans și răsturnări imprevizibile ce transformă lectura într‑un joc de emoții răscolitor.

Marile mituri legate de iubire, pierderea inimii și a propriei identități în dorința oarbă de a‑l regăsi pe cel iubit sînt scrise în cheie infantilă, plină de naivități diafane și dialoguri caraghioase, care te fac să rîzi și să plîngi, în care se va regăsi oricine a fost îndrăgostit măcar o dată.

Cartea promisă a ieșit mai repede. Din această seară poate fi găsită la librăria Sophia din București, str. Bibescu Vodă 29, iar în curînd în toată țara.

Este o carte proaspătă și colorată, la propriu și la figurat, scrisă în stilistica primelor mele cărți: „Elefantul promis” și „Iepurii nu mor”, mai exact a pasajelor lirice, oarecum suprarealiste, din acest roman. Am comis cartea la Oricova, dorind să-mi vîntur capul de șantierul aflat în lucru – am scris și am pictat în același timp cu deplină libertate, un joc, nelipsit de profunzime, care mi-a amintit de vremea cînd lumea credea în prinți și plîngea în pernă răsfoind vreo carte cu desene.

Nu vă spun mai multe. Sper să vă placă.

Savatie Baștovoi

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com