Header image

Fecioria nu înseamnă numai curăția trupului ci o curăție mai înaltă, a gândurilor, a simțurilor, a gesturilor, a privirii…

23:36, duminică, 28 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fecioria nu înseamnă numai curăția trupului ci o curăție mai înaltă, a gândurilor, a simțurilor, a gesturilor, a privirii… Eu nu am această feciorie dar știu că ea poate fi dobândită prin Hristos. Noi să începem de la curăția trupului, de la lupta cu gândurile necuviincioase și la toate acestea Hristos adaugă cumințenia privirii și a gesturilor, frumusețea chipului cuviincios, blândețea inimii și mângâierea rugăciunii. Toate acestea El le face cu noi… dar nu fără voia noastră.

De aceea, cu toată inima vă rog: Nu considerați curăția trupească ca pe o povară! Nu căutați să “scăpați” de ea. Aceasta e un dar neprețuit de la Dumnezeul nostru. Păziți-o până la căsătorie, când veți primi binecuvântarea lui Dumnezeu și va fi multă bucuria pe care v-o va da Hristos pentru răbdarea voastră!

Iar dacă poate ați căzut deja, iarăși vă rog cu inima mea întreagă: Nu rămâneți căzuți! Hristos nu vă va scoate afară de la El când, cu părere de rău, Îi veți cere iertare și întărire în fața ispitelor care vă luptă.

Să iubim curăția cu mult curaj, să o căutăm și păzim, ca să putem simți în inima noastră dulceața nesfârșită a lui Hristos, Dumnezeul nostru, frumusețea Sa nespusă și fără de margini a Lui duioșie. Iar pentru mila Lui, să ne primească Hristos pe toți, în veșnicie, lângă inima Sa!

Diana, 24 ani

www.ortodoxiatinerilor.ro

FECIORIA

Contact Form Powered By : XYZScripts.com