Header image

Fericiţi cei milostivi: Să o ajutăm pe Alexandra Macovei

9:37, joi, 11 mai, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Iubiţi credincioşi!

Continuă campania Fericiţi cei Milostivi, lansată de portalul naţional de spiritualitate şi atitudine creştin-ortodoxă Moldova Ortodoxă (www.ortodox.md).

Astfel, în colaborare cu Mitropolia Chişinăului şi a întregii Moldove și Asociaţia Obştească Noua Galilee, ne propunem să colectăm fonduri pentru susţinerea celor mai vulnerabili şi disperaţi confraţi ai noştri.

Ei nu se vor descurca fără ajutorul Bunului Dumnezeu şi fără susţinerea noastră!

Mai jos prezentăm istoria Alexandrei Macovei, unei tinere de 21 de ani din r-nul Călăraşi, Republica Moldova.

Fotografiile inserate reflectă situaţia înainte de tratament şi rezultatul tratamentului manual obţinut până în momentul de faţă.

Dragii noştri, să o ajutăm pe Alexandra să consolideze şi să îmbunătăţească aceste rezultate!

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Ma numesc Alexandra Macovei sunt domociliata in R. Moldova, r-nul Călăraşi, satul Vălcineţ.

Mă adresez către toţi oamenii de bună credinţă cu rugămintea de a fi suţinută.

Sufăr de scolioză dispatică tip „S” deja de 10 ani, in timpul acestor ani am frecventat diferite centre de reabilitare din Republica Moldova, cât si de peste hotare. In Republica Moldova, acum 5 ani mi-au explicat că deformarea coloanei este destul de gravă, iar tratamentul este numai chirurgical. Am achitat o parte din suma pentru implante, deoarece ne-au explicat că se poate de achitat si în rate. Fusesem programată peste 2 săptămâni, apoi s-a amânat cu un an.

În timpul acestui an am fost informată ca peste hotare, în Republica Daghestan, Cecenia, Federaţia Rusă, se trateaza manual o astfel de scolioza. Tratamentul chirurgical l-am refuzat (partea de suma de 31.000 lei nu mi s-a mai întors).

Am început să mă tratez peste hotare, şi timp de 3 ani am obţinut progrese îmbucurătoare: de la scolioză avansată tip „S” de gradul 4 am ajuns la scolioză tip “C” gradul 3 mediu.

Acum mă aflu in ţară, am un răgaz de 3 luni pentru a se  fixa coloana. Medicii de acolo mi-au explicat că nu stiu exact în cât timp vor finisa acest tratament, conform prognozelor, tratamentul ar putea dura încă 2 ani.

Cheltuielile sunt insuportabile, deja sunt peste limita posibilităţilor noastre, ambii părinţi nefiind angajati în câmpul muncii. Imi doresc din tot sufletul să finisez acest tratament.

Pentru un tratament de 2 ani de proceduri mai este nevoie de 15.000 de Euro (€ ).

Cu multa stima, Macovei Alexandra

 Telefon de contact: +37362034844+37379784412.

Va multumesc anticipat !!!

––––––––––––––––––––––––––––––––

Pentru a o sprijini pe Alexandra, vă rugăm să o contactaţi la numerele de telefon prezentate sau să faceţi un transfer bancar pe contul indicat mai jos.

Pentru informaţii,

Pr. Constantin Cojocaru,

Coordonator pe asistenţă Socială, Asociaţia Obştească Noua Galilee,

Preşedintele Sectorului Sinodal Asistenţă Socială şi Caritate a Bisericii Ortodoxe din Moldova

tel. de contact: +373 690 63 853

email: [email protected]

Contact Form Powered By : XYZScripts.com