Header image

Festivalul-concurs raional „Osanale Domnului” în Protopopiatul Aneniii Noi

3:40, miercuri, 18 aprilie, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Marți, 10 aprilie 2018, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir s-a desfășurat Festivalul-concurs raional „Osanale Domnului”,  cu o continuitate de 11 ani.

Anul acesta Festivalul-concurs raional „Osanale Domnului” a fost găzduit de Parohia Todirești, raionul Anenii Noi.

Evenimentul a fost organizat de Protopopiatul Anenii Noi în conlucrare cu Direcția Cultură Anenii Noi și Primăria satului Todirești.

La concurs au participat 26 de colective artistice și mai multe coruri bisericești din Protopopiatul Anenii Noi.

„Ne bucurăm că acești copii minunați, ca niște îngeri, au vestit Învierea Mântuitorului Iisus Hristos și bucuria sărbătorilor creștine. Este o mare mulțumire sufletească faptul că de fiecare dată profesorii se implică, alături de elevi, pentru a valorifica moștenirea străbună, pentru a păstra tradițiile noastre strămoșești, creștinești și a le prezenta mai departe generațiilor viitoare. Să îi ajute Dumnezeu pe participanți să fie cu adevărat misionari, propovăduitori ai Învierii lui Hristos”, a declarat pentru portalul Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, părintele Vitalie Șaramet, parohul bisericii Sf. Arh. Mihail și Gavriil din s. Mereni, r. Anenii Noi.

Participanții la acest Festival-concurs aduc alese mulțumiri Parohiei și Primăriei din satul Todirești ce a găzduit cu deosebită plăcere acest frumos și binecuvântat concert închinat cântecului pascal.

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com