Festivalul de colinde și urături "În Lumina Sfintelor Sărbători de Iarnă" la prima ediție! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Festivalul de colinde și urături „În Lumina Sfintelor Sărbători de Iarnă” la prima ediție!

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, începând cu orele 10.00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară, (Mun. Chișinău, str. Tighina 47) va avea loc prima ediție a Festivalului „În Lumina Sfintelor Sărbători de Iarnă”.

La festival vor participa două echipe finaliste de colindatori și urători de la Ministerul Apărării și alte două echipe finaliste de carabinieri.

Alături de aceste grupuri de colindători și urători din municipiul Chișinău, vor participa grupuri de colindători și urători din mai multe localități ale țării.

Festivalul de colinde și urături „În Lumina Sfintelor Sărbători de Iarnă” este organizat de Mitropolia Moldovei în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării.

Acest concurs are menirea de a aduce slavă şi mulţumire lui Dumnezeu, prin glasul duios al colindelor, dar și de a cunoaște, a învăța și a de duce mai departe aceste tradiții.

Participanţii la festival, ca răsplată a ostenelii vor primi diplome şi daruri.

Intrarea la evenimentul dedicat colindelor și urăturilor naționale și tradițiilor strămoșești este liberă!

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com