(FOTO/VIDEO) Punerea pietrei de temelie pentru viitoarea Catedrala Episcopală din Ungheni, cu hramul în cinstea Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

(FOTO/VIDEO) Punerea pietrei de temelie pentru viitoarea Catedrala Episcopală din Ungheni, cu hramul în cinstea Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț

8:14, luni, 12 iunie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Duminică, 11 iunie 2017, după oficierea Serviciului divin la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Gheorghe din Ungheni, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, înconjurat de soborul de preoți și diaconi a Catedralei Episcopale din Ungheni, dar și de Preacuvioșii Stareți și Preacuvioasele Maici Starețe din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Slujba punerii pietrei de temelie pentru viitoarea Catedrala Episcopală din orașul Ungheni, cu hramul în cinstea Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț.

La acest eveniment deosebit a luat parte credincioșii și ctitorii acestui sf. locaș. La final Preasfinția Sa a mulțumit tuturor celor prezenți la sfințire pentru aportul la această construcție sacră.

Sursa: http://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com