Header image

Gențile SB se fac cu ciocanul – o demonstrează echipa CioFilm!

10:27, vineri, 6 martie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Echipa CioFilm a fost în ospeție la atelierul Geanta cu cărți, locul cu cele mai neobișnuite genți din Chișinău.

O vizită care a durat o zi, timp în care fiecare și-a văzut de treaba sa, atît cei cu filmatul, cît și cei cu meșteritul. A reieșit un material plin de culori, sunete și forme, dar și de atmosferă care te duce cu sute de ani în urmă, cînd lucrurile se făceau cu ciocanul, la propriu.

CioFilm este un studio tînăr și energic pus la cale de frații Ciorescu, cîștigătorii recenți ai trofeului ”Ochiul de aur” la festivalul internațional de film din Georgia. Filmul care i-a făcut cunoscuți este scurtmetrajul ”Zi de tîrg”.

Ideea care a unit cele două echipe (Rucodelie de la Savatie și CioFilm), este aceea de a face un film despre frumusețe,despre muncă, despre prietenie, despre Moldova în părțile ei bune.

Deoarece gențile SB au reușit să ajungă în multe colțuri ale lumii, de la New York, Moscova, Arabia, Elveția și toată Europa, mulți au dorit să afle mai multe despre cum se fac. CioFilm oferă acum prietenilor noștri ocazia de a urmări în două minute o zi de muncă, dar de ce zic de muncă, o zi de meștereală în cel mai autentic și simplu stil clasic. Gențile dintr-o bucată se fac cu ciocanul! Dar și cu pensula, să fie mai frumoase…

Vizionare plăcută!

Ierom. Savatie Baștovoi

Contact Form Powered By : XYZScripts.com