Header image

”Miracolul Syriza” – Misterul Icoanei lui Iisus care a început să plângă (video)

13:34, joi, 19 februarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Localnicii l-au numit ”miracolul Syriza”. Estr vorba de o icoană cu Iisus Hristos, din mica localitate Asprokampos, din Peloponez, care a început să plângă în ziua în care formațiunea anti-austeritate a câștigat, luna trecută, alegerile din Grecia.

Televiziunea Corinth TV și agenția de presă Athens-Macedonian News au relatat că din icoana care îl înfățișează pe Iisus Hristos răstignit, datând de la începutul secolului XIX, aflată în Biserica Sfântul Nicolae din Asprokambos, a început să curgă un lichid transparent și uleios. Fenomenul, care a atras localnici și greci din orașele învecinate, a avut loc pe 26 ianuarie, ziua în care partidul anti-austeritate, reprezentând stânga radicală, a ieșit victorios în alegerile generale.

Dacă inițial s-a crezut că este vorba de un fenomen legat de vremea capricioasă a acelui sfârșit de ianuarie, după o lună, timp în care icoana a continuat să plângă, nimeni nu poate da o explicație clară, scrie ziarul Il Giornale.

Patriarhul Corintului, Dionisos, a vizitat biserica, unde zilnic vin sute de oameni, și a anunțat că urmează ca oameni de știință și superiorii săi din Sindodul Bisericii Ortodoxe să cereceteze acest caz.

Partidul de stânga Syriza a promis că va elimina măsurile de austeritate impuse Greciei de creditorii internaționali în conformitate cu planul de asistență  și, de asemenea, a cerut organizarea unei conferințe internațoonale pentru renegocierea termenilor datoriilor Greciei. Liderul Syriza, Alexis Tsipras, a propus o conferință similara cu reuniunea de la Londra din 1953, la care puterile Occidentale au redus cu 50% datoria Germaniei Federale.

sursa http://activenews.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com