Header image

Imaginea care a zguduit Europa. Un băiat sirian de 3 ani, înecat, este adus de valuri la țărmul Mediteranei

11:00, joi, 3 septembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Imaginea unui copil adus la tarm de valurile marii, pe plaja din orasul Bodrum, in Turcia face ocolul presei internationale. 

Baiatul sirian s-a inecat in incercarea disperata a parintilor de a ajunge pe taramul european, impreuna cu alte mii de imigranti care viseaza sa scape de cosmarul din tarile natale.

Situatia imigrantilor devine din ce in ce mai alarmanta, cu fiecare zi care trece. Disperati, speriati si ingroziti de razboi si violente, mii de refugiati fug si isi risca viata in cautarea unei vieti decente, pe care spera sa o gaseasca aici, in Europa. Din nefericire, nu toti reusesc sa supravietuiasca acestei batalii pentru libertate.

Peste 2500 de imigranti au murit in acest an incercand sa scape de saracie si violenta, in drum spre Europa. Printre victime se numara si un baietel sirian, considerat a fi unul dintre cei 11 refugiati care au murit inecati, dupa ce au incercat sa ajunga la tarm, pe barci, in insula Kos, din Grecia.

Baietelul, despre care presa straina scrie ca ar avea cel mult 3 ani, a fost gasit miercuri, pe plaja din orasul Bodrum, de un jandarm turc, scriu cei de la The Independent. Nu se cunosc detalii despre familia acestuia, dar autoritatle cred ca el a fost unul dintre cei 11 refugiati care si-au pierdut viata incercand sa ajunga in insula Kos.

sursa http://stirileprotv.ro

61712545

Contact Form Powered By : XYZScripts.com