Header image

În Duminca a VII-a după Paști, PS Petru Episcop de Ungheni și Nisporeni a liturghisit în parohia „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Magurele, r. Ungheni

19:45, duminică, 9 iunie, 2019 |

In Duminca a VII dupa Pasti a Sfintilor Parinti de la Sinodul I Ecumenic, 9 iunie 2019Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni a Liturghisit în parohia ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Magurele, raionul Ungheni.

În dimineaţa zilei Ierarhul a fost întîmpinat călduros de părintele paroh, Ieromonahul Damian , impreuna cu clericii si crestinii care au venit sa se roage in aceasta zi cu Ierarhul eparhiot.

In aceasta zi Preasfintitului Episcop Petru i-au coliturghisit protoiereul Vadim (COROSTINSCHI) secretarul  episcopiei de Ungheni si Nisporeni si soborul de preoti prezenti.

Dupa citirea pericopei evanghelice Ierarhul a explicat ideia Evangheliei de astazi ,iar la incheierea sfintei Liturghii s-a savirsit un Tedeum de sanatate dupa care Ieromonahul Damian parohul acesetei biserici a fost decorat de catre Ierarh cu madalia eparhiala Sf. Bnc.Alexandru Nevski gr.II iar pentru aceasta biserica Preasfintitul Petru a oferit in dar un Chivot pentru Sfintul Prestol.

Sursa: http://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com