Header image

În Duminica a VII-a după Paști, Episcopul Ioan al Sorocii a liturghisit la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca

14:00, duminică, 31 mai, 2020 |

31 mai 2020. În Duminica a VII-a după Paști, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul IOAN, Episcopul Sorocii, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca, raionul Șoldănești.

Alături de arhiereul vicar s-au rugat Egumena VERA (Spinei), stareța mănăstirii, protoiereul Nicolae CRAVEȚ, protopop și secretar al Vicariatului de Soroca, preoți din mai multe parohii, obștea monahală și credincioși-pelerini.

După Sfânta Liturghie, PS IOAN împreună cu preoții prezenți a săvârșit slujba Panihidei pentru nou-adormitul protoiereul Eftimie MOROȘANU, duhovnicul Protopopiatului Șoldănești.

La final, Ierarhul a adresat urări de bine maicii starețe și obștei monahale cu prilejul comuniunii euharistice, felicitând credincioșii prezenți și transmițând totodată mesajul părintesc de binecuvântare al ÎPS Mitropolit VLADIMIR.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com