În orașul Bologna a avut loc prima ediție a Festivalului de cântec pascal “Lumină din Lumină” cu participarea grupurilor corale a parohiilor ortodoxe moldovenești din Italia - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

În orașul Bologna a avut loc prima ediție a Festivalului de cântec pascal “Lumină din Lumină” cu participarea grupurilor corale a parohiilor ortodoxe moldovenești din Italia

10:08, miercuri, 26 aprilie, 2023 | Cuvinte-cheie: , ,

Marți, 25 aprilie 2023, în Mănăstirea Sfântul Ierarh Luca din orașul Bologna, Italia, a avut loc un eveniment cultural-duhovnicesc dedicat Învierii Domnului.

Episcopul de Bogorodsk, PS Ambrozie a oficiat Sfânta Liturghie în sobor de preoți și diaconi, cu participarea a peste 100 de credincioși.

După Liturghie, a avut loc prima ediție a Festivalului de cântec pascal “Lumină din Lumină” cu participarea grupurilor corale a parohiilor ortodoxe moldovenești din Italia.

Iar, în curtea mănăstirii s-a desfășurat tradiționalul Târg de binefacere, organizat de mai multe grupuri de voluntari și binefăcători.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un prânz mănăstiresc oferit cu drag de ostenitoarele mănăstirii și specialiștii în prepararea mămăligii trentine din parohia Rovereto.

Sursa: https://www.facebook.com/manastirea.sfantulierarhluca.3

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com