Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea

16:36, vineri, 1 decembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: ,

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a primit vineri, 01 decembrie, la reşedinţa mitropolitană din Chișinău, vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea, medic neurochirurg român.

În cadrul vizitei, Înaltpreasfinția Sa a mulțumit dlui Academician pentru activitatea rodnică și sârguincioasă întru susținerea valorilor moral-creștine și munca enormă pe care o depune în folosul și binele societății și a poporului român.

În semn de recunoștință, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a decorat pe dl Academician cu ordinul „Sfântul Ierarh Dionisie Erhan” de gr. II.

Cu alese cuvinte de mulțumire și recunoștință s-a adresat dl Alexandru-Vladimir Ciurea către Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova pentru distincția acordată, pentru sfaturile și binecuvântările oferite ca și de acum înainte, Dumnezeu să-i primească truda ce o desfășoară pentru binele oamenilor de pretutindeni.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com