Header image

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir aniversează 45 de ani de slujire clericală și 30 de ani de slujire arhierească

23:59, sâmbătă, 20 iulie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

La 21 iulie Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, aniversează 45 de ani de slujire clericală și 30 de ani de slujire arhierească.

Cu această ocazie, colaboratorii Direcției Mitropolitane se alătură tuturor felicitărilor venite din partea ierarhilor, slujitorilor și mirenilor din cuprinsul Mitropoliei Moldovei, cu următoarea urare:

Înaltpreasfinția Voastră,

Înaltpreasfințite Stăpâne,

În aceste momente de deosebită bucurie sufletească, permiteți-ne să venim cu cele mai alese felicitări și urări de bine, prilejuite de aniversarea a 45 de ani de slujire clericală și 30 de ani de slujire arhierească.

Încă de mic copil ați avut o dragoste aparte pentru cele sfinte, care s-a fructificat mai apoi prin hirotonia în treapta preoțească, astfel încât, într-un final, prin Voia lui Dumnezeu, ați ajuns să păstoriți Biserica Ortodoxă din Moldova.

Misiunea arhierească nu este deloc una ușoară, ci, din contra, presărată cu greutăți și ispite, însă, prin dăruirea Înaltpreasfinției Voastre și prin dragostea sinceră față de clerul și poporul din țara noastră, ați reușit, la rându-Vă, să Vă faceți iubit și apreciat ca un părinte înțelept și drept.

Aceste calități care Vă caracterizează dintotdeauna ne inspiră și ne motivează și pe noi să tindem spre a deveni mai buni și mai responsabili față de viața noastră duhovnicească.

Blând și în același timp hotărât, nu ați pregetat vreodată să lăudați sau să dojeniți după merite, pornind din nobilul sentiment părintesc de a susține și de a îndruma pe calea cea dreaptă pe nenumărații fii și fiice duhovnicești.

Astfel, în zi de sărbătoare, ne rugăm Domnului să vă dăruiască cu binecuvântările Sale cele bogate, astfel încât să stați încă mulți ani în deplină pace și liniște la cârma Bisericii Ortodoxe, spre a Vă continua misiunea de îndrumare a clerului și poporului drept-măritor pe atât de anevoioasa cale spre limanul mântuirii.

Asigurându-vă de supunere fiască și deosebită prețuire, Vă urăm

Întru Mulți Ani, Înaltpreasfinția Voastră!

Cu cele mai alese gânduri și deosebit respect,

colaboratorii Direcției mitropolitane

Contact Form Powered By : XYZScripts.com