Header image

Începând cu data de  30 noiembrie, în fiecare zi de joi, Taina Sfântului Maslu la biserica ,,Întâmpinarea Domnului’’ de la USM din Chișinău

21:53, luni, 27 noiembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Începând cu data de  30 noiembrie, în fiecare zi de joi, la ora 18:00, biserica ,,Întâmpinarea Domnului’’ de la USM fixează întâlnire credincioșilor la Taina Sfântului Maslu.

Săvârşirea acestei taine de şapte preoţi manifestă învăţătura Bisericii despre puterea rugăciunii în comun. Astfel, cei prezenți vor înălța alături de soborul de preoți rugăciuni pentru dezlegare de păcate, vindecare a suferințelor trupești și sufletești: ,,Stăpâne Hristoase Milostive, miluește și tămăduiește pe robii tăi’’.

Suntem neputincioși cu firea noastră omenească, deși cunoaștem modele de desăvârșire, știm ce cale ar trebui să urmăm, oricum deseori ne aflăm în cădere. Această slujbă este una de recunoaștere a neputințelor și de cerere a mijloacelor de luptă contra ispitelor ,,Doamne, armă asupra diavolului, Crucea Ta ai dat-o nouă, că se îngrozesc și se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea Ei…’’

Vă invităm în fiecare zi de joi a Postului Nașetrii Domnului la slujba Sfântului Maslu, cu nădejdea spre întărire duhovnicească.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com