Header image

ÎPS Arhiepiscop Petru, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, în Duminica a XIII-a după Rusalii

15:08, duminică, 19 septembrie, 2021 | Cuvinte-cheie:

În Duminica a XIII-a după Rusalii, 19 septembrie 2021Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfântă Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevschii” din mun. Ungheni.

La final, Înaltpreasfinția Sa i-a felicitat pe toți credincioși cu Sfânta Duminică, dorindu-le o săptămână binecuvântată, ținând totodată și un cuvânt de învățătură.

După aceasta Ierarhul a oferit Corului și credincioșilor din Catedrală dulciuri, întrucât ei duminica trecută, când s-a oficiat slujba hramului și s-a făcut la Tedeum coliva de o tonă de ciocolate, n-au luat, pentru că au permis să se îndulcească din acea colivă oaspeții prezenți atunci. De aceea Înaltpreasfinția Sa a îndulcit astăzi și pe enoriașii permanenți ai catedralei cu câteva coșuri de ciocolate.

Răspunsurile liturgice la strană au fost date de Corul Catedralei Episcopale condus de Dna Irina Vizitiu-Gajim.  

Menționăm că la ora 6 s-a săvârșit prima Sfântă Liturghie, la care a cântat Corul de copii al Catedralei Episcopale, condus de preoteasa Liliana Rotari.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni
Foto: Arhidiaconul VeniaminN (Seculțan) și ipodiaconul Cătălin Diaconu.

Sursa: https://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com