ÎPS Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

9:21, vineri, 23 februarie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

Toată firea îngerească îți aduce laudă, pentru că ești cu adevărat Maica lui Dumnezeu și apărătoarea tuturor celor ce se roagă ție. Tu, cu Acoperământul tău cel dumnezeiesc, pe cei drepți îi veselești, pe păcătoși îi aperi, pe cei din primejdii îi izbăvești și te rogi pentru toți credincioșii care cântă: Aliluia! Condacul 9

În dimineața zilei de vineri, 23 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ – Ocrotitoarea Moldovei, la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În rugăciune, alături de Arhipăstor au fost prot. mitr. Vadim Cheibaș, secretar mitropolitan și eclesiarh al catedralei, prot. mitr. Anatolie Stefanov, protopop de Ialoveni, clericii catedralei mitropolitane, un sobor de preoți și diaconi din municipiul Chișinău și creștinii veniți la rugăciune.

Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ se săvârşeşte în fiecare zi de vineri, la ora 7.00.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com