ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la catedrala mitropolitană din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la catedrala mitropolitană din Chișinău

10:57, vineri, 8 septembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: ,

Bucură-te, bucuria noastră; acoperă-ne pe noi de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ!

În dimineața zilei de vineri, 8 septembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ – Ocrotitoarea Moldovei, la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În rugăciune, alături de Arhipăstor au fost prot. mitr. Vadim Cheibaș, secretar mitropolitan și chelar al catedralei, prot. mitr. Anatolie Stefanov, protopop de Ialoveni, clericii catedralei mitropolitane şi un sobor de preoți și diaconi din municipiul Chișinău.

Credincioşii au primit binecuvântare şi s-au rugat împreună cu Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova și soborul slujitor, pentru ca Maica Preacurată să-i ajute și să mijlocească în viaţa lor duhovnicească.

Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ se săvârşeşte în fiecare zi de vineri, la ora 7.00.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com