Își începe activitatea site-ul oficial al Bisericii  Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Își începe activitatea site-ul oficial al Bisericii  Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei

15:41, joi, 25 februarie, 2021 | Cuvinte-cheie:

Astăzi, joi, 25 februarie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova își începe activitatea site-ul oficial al Bisericii  Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei din cadrul Spitalului de Urgență din Chișinău.

Concepută pentru a fi mai ușor accesibilă, atât de la calculator, cât și de pe alte gadgeturi, noua pagină web are o configurație grafică care înlesnește accesul direct la informațiile despre activitățile Comunității, istoricul ei, informații despre stadiul lucrărilor de construcție derulate la Biserica Sf. Spiridon, sinaxarul zilei, etc.

De asemenea, găsim în arhiva paginii materiale video, audio, foto, realizate cu ocazia diferitelor evenimente importante din viața parohiei.

Toate acestea, și nu numai, pe site-ul www.biserica-spiridon.info.

Începând de astăzi, site-ul oficial www.biserica-spiridon.info va activa concomitent cu pagina oficială de Facebook a Bisericii Sf. Spiridon: https://www.facebook.com/bisericaspiridon lansată la data de 1 mai 2017 și care are o audiență de peste 15 mii de urmăritori.

Comunitatea ortodoxă „Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei” de pe lângă Spitalul de Urgență din Chișinău a fost înființată în anul 2017. Preotul-paroh ce păstorește această comunitate este Protoiereul mitrofor Mihail Bortă, licențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj Napoca.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com