Header image

Izbăvirea unui copil

16:56, luni, 31 martie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Părintele Hristu Țantalis din Nea Mihaniona – Tesalonic, tată a nouă copii, ne povestește:

„Câțiva dintre copiii mei se jucau pe terasa blocului. La un moment dat au început să sară peste gaura de aerisire a blocului. Unul din copiii mei, un băiețel de șase ani, care încă nu vorbea bine, a vrut și el să sară, dar nu a ajuns de cealaltă parte, ci a căzut în gol de la etajul al treilea.

Copiii s-au înfricoșat și au venit” la mine să-mi spună ce s-a întâmplat. Atunci am alergat jos cu sufletul la gură ca să văd ce s-a întâmplat cu copilul, dar am rămas uimit când l-am văzut venind spre mine galben de frică. L-am dus la spital, dar medicii, după ce l-au consultat, mi-au spus că nu are nimic, nici chiar cea mai mică rană.

Am înțeles că este vorba de o minune și m-am gândit că Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Ne Mihaniona l-a izbăvit pe copil. L-am dus așadar înaintea icoanei ei și l-am întrebat: „Ea te-a păzit?” Copilul însă a răspuns „Nu”. Apoi m-a dus la fotografia Părintelui Paisie, care era acolo alături, și mi l-a arătat cu degetul (ca și cum mi-ar fi spus că „Acesta m-a ținut”). „

Din Viața Cuviosului Paisie Aghioritul, Minuni după adormirea sa, pag. 343, Editura Evanghelismos, București 2005

Contact Form Powered By : XYZScripts.com