La Criuleni, s-a desfășurat festivalul de colinde "Astăzi S-a născut Hristos!" - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

La Criuleni, s-a desfășurat festivalul de colinde „Astăzi S-a născut Hristos!”

13:56, vineri, 9 ianuarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

La 8 ianuarue 2015, în Casa de Cultura «Grigore Sîrbu» din or. Criuleni, s-a desfășurat festivalul ortodox raional „Astăzi S-a născut Hristos!”. Tradițional festivalul a fost organizat de Protopopiatul de Criuleni si Dubăsari în parteneriat cu Secția de Cultură a raionului Criuleni. Au participat 10 colective, printre care corul Protopopiatului, coruri de copii a bisericilor și ansambluri folclorice din raion.

Cu cuvânt de felicitare la deschiderea Festivalului au venit dna Valentina Bobeico, șef al Direcției Cultură Criuleni, preotul Teodor Pelin, Protopop de Criuleni si Dubăsari și preotul Vasile Pistrui, parohul bisericii «Minunea Sf. Arhanghel Mihail» din or. Criuleni.

Mesajul de felicitare din partea Mitropolitului Vladimir, Întîistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, a fost adus de catre preotul Nicolae Ciobanu, Președintele Departamentului Mitropolitan Relatii Culturale.

Toate colectivele au primit Diplome de participare și cadouri.

Sursa: http://protopopiat-criuleni-dubasari.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com