Header image

La Mănăstirea Ciuflea a început să izvorască mir o icoană a Maicii Domnului

21:34, marți, 16 ianuarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Icoana Μaica Domnului „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) adusă spre închinare credincioșilor în data de 5 ianuarie la Mănăstirea Ciuflea a început în seara zilei de ieri, 15 ianuarie să izvorască mir.

Icoana Maicii Domnului, numită „Odighitria” din Baital („Одигитрия” Байтальская) este o icoană făcătoare de minuni descoperită în anul 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa, Ucraina.

De mai mulți ani, parohul bisericii din Baital a început a aduna mărturii despre această Icoană, pentru că mulți creștini veneau cu mulțumire și recunoștință înaintea Sfintei Icoane, întrucât rugăciunile lor au fost auzite. Unele femei, care de mulți ani nu puteau avea copii, după ce s-au rugat înaintea acestei Icoane, au născut… Alții mărturiseau că li s-au hotărât diferite probleme din viața personală, precum și cele legate de locul de trai și de muncă, etc…

Creștinii dornici de a se închina la această mare sfințenie a Ortodoxiei, sunt așteptați până pe 20.01.2018, de sărbătoarea Soborul Sfântului Ioan Botezatorul, la Mănăstirea Ciuflea.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pre noi!

Sursa: www.ciuflea.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com