Header image

La Mănăstirea Ciuflea au demarat recent lucrările de pregătire a pereților pentru pictura interioară a lăcașului de cult

15:49, miercuri, 6 iunie, 2018 | Cuvinte-cheie: ,

Frați creștini, la Mănăstirea Ciuflea au demarat recent lucrările de pregătire a pereților pentru pictura interioară a lăcașului de cult.

Obștea Mănăstirii apelează la oamenii cu suflet mare, pentru a susține lucrările de reconstrucție a interiorului Catedralei Sf. M. M. Teodor Tiron, or, numai cu propriile puteri Mănăstirea nu va reuși să achite decât o mică parte din lucrările propuse.

Până acum, Catedrala Mănăstirii Ciuflea a trecut prin ample lucrări de reconstrucție pe exterior.

Pentru că fondurile necesare sunt enorme şi nu avem finanţare pentru această lucrare, am făcut apel la dumneavoastră pentru a sprijini acest demers.

Astfel, ne-am gândit că poate unii dintre frățiile voastre, cu posibilităţi materiale şi cu dragoste pentru Mănăstirea Sf. M. Mc. Teodor Tiron, veţi dori să contribuiţi la restaurarea veşmântului iconografic al lăcaşului sfânt.

Dacă lăuntrul vă îndeamnă să fiți părtași în această lucrare a noastră, fie binecuvântat Dumnezeu pentru acest gând sădit în cele de taină ale inimii dvs!

 * * *

Rechizite bancare:

Mănăstirea de maici „Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron”

B.C. „Moldova Agroindbank” S.A.

Filiala nr. 25 Chișinău

Codul băncii: AGRNMD2X472

Contul bancar: 

MD51AG000000022512701243

Codul fiscal: 40340012

Sursa: www.ciuflea.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com