Header image

La Mănăstirea Ciuflea va fi oficiată o Slujbă de Tedeum la început de an școlar în fața Icoanei Sf. Prunc Gavriil de Bialystok

15:52, joi, 30 august, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Cu prilejul începutului noului an școlar 2018-2019, Duminică, 2 septembrie  2018, la Mănăstirea Ciuflea se va oficia o slujbă de Tedeum pentru elevi și studenți.

Astfel, după Sfânta Liturghie, soborul preoțesc al mănăstirii, în frunte cu PC Părinte Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul – Administrator al mănăstirii, vor săvârși rugăciunile de binecuvântare înălțate către Dumnezeu în fața Icoanei cu sfintele moaște a Sf. Prunc Gavriil de Bialystok, copilul-martir din Polonia, ocrotitor al copiilor și al tinerilor familii care își doresc copii, unul din cei mai iubiți și cunoscuți Sfinți din Polonia, rugându-se pentru luminarea minții, încălzirea inimii și întărirea voinței celor tineri spre a percepe toate lucrurile bune și folositoare.

Invităm cu mult drag pe toți elevii, studenții, profesorii, părinții și bunicii, să marcăm împreună acest nou început de an școlar prin rugăciune.

La sfârșit, elevii și studenții vor primi în semn de binecuvântare câte o Iconiță cu chipul Sfântului Prunc Gavriil pentru a avea spor în noul an școlar.

Icoana cu sfintele moaște va fi expusă spre închinare până la data de 10 septembrie.

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com