Header image

La Soltănești dragostea nu moare niciodată…

12:11, luni, 16 februarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Duminică, 15 februarie 2015, în s. Soltănești, r-nul Nisporeni, a fost organizat o zi al prieteniei sub genericul: Dragostea nu moare niciodată, de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova în parteneriat cu Departamentul Activitate Pastorală pentru Tineret.

Moderatorul activității prot. Vadim Corostinschi, a dat citire mesajului prilejuit de acest eveniment a Patriarhului Kiril, după care a prezentat tinerilor la început câte ceva din activitățile asociației, după care s-a axat pe două mari proiecte pe care voluntarii asociației le promovează anul acesta: Sânt tânăr și doresc să mă manifest intelectual, ediția II, prin concursul Brain-Ring, la care în prima ediție echipa din Soltănești a luat locul întâi pe r-nul Nisporeni și proiectul Ești prietenul meu real? lasă netul fii alături! fiind invitați și cei prezenți de a participa la aceste două mari proiecte.     A doua parte a programei a prezentat cum alegem adevărații prieteni și cum cunoaștem care e dragostea cea nemărginită. Ca material de bază și idee de pornire a fost filmul: O iubire de neuitat (A Walk to Remember),

 Anturajul de lucru în care s-a petrecut activitățile date a fost unul benefic pentru cei prezenți și de pornire la multe alte lucruri de bază valorificându-le și dezvoltându-le pe viitor.
Sursa: http://www.atosmd.net/
Contact Form Powered By : XYZScripts.com