Legea antidiscriminare, promovată de Filat și PLDM, ar putea fi abrogată la cererea Mitropoliei Moldovei, care va fi înaintată în ziua Paradei Gay - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Legea antidiscriminare, promovată de Filat și PLDM, ar putea fi abrogată la cererea Mitropoliei Moldovei, care va fi înaintată în ziua Paradei Gay

19:47, vineri, 17 mai, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Preoţii doresc anularea legii antidiscriminare. Anunţul a fost făcut, astăzi, de Mitropolitul Chişinăului şi întregii Moldove, Vladimir, după şedinţa Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova. Potrivit lui, acest lucru va fi cerut conducerii de vârf al ţării pe data de 19 mai.

„Am discutat şi am decis ca pe 19 mai în bisericile din ţară să se facă rugăciuni. Totodată ne vom aduna la 09.30 în scuarul Catedralei pentru a face o rugăciune comună. De acolo ne deplasam la monumentul lui Stefan cel Mare pentru a depune flori şi vom invita conducerea de vârf: preşedintele, preşedintele interimar al Parlamentului, premierul interimar şi vom face o declaraţie în care vom cere anularea legii antidiscriminare şi schimbarea legii pentru cultul bisericii. Dacă nu vom fi auziţi vom organiza o adunare mare, apoi peste o lună vom cere permisiunea pentru proteste”, a spus el.

24h.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com