„Linella” împreună cu Mitropolia Moldovei colectează alimente pentru persoanele defavorizate, în perioada Sărbătorilor de iarnă - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

„Linella” împreună cu Mitropolia Moldovei colectează alimente pentru persoanele defavorizate, în perioada Sărbătorilor de iarnă

12:14, marți, 24 decembrie, 2019 | Cuvinte-cheie:

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, Mitropolia Moldovei în parteneriat cu Rețeaua de magazine „Linella” organizează Campania de ajutorare a familiilor nevoiașe din Capitală „De Crăciun devii mai bun!”.

În acest sens, în cadrul magazinelor „Linella” din Chișinău au fost plasate urne (Coșul bunătății) în care clienții pot dona produse alimentare nealterabile (ulei, zahăr, orez, paste, conserve, făină, etc), jucării și dulciuri pentru copiii defavorizați.

Campania de colectare a produselor se desfășoară în perioada 15 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2019 și este coordonată de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei.

Orfanii, bătrânii, copiii și adulții în prag de sărăcie sau persoanele cu dizabilități sunt câteva dintre categoriile defavorizate care se vor bucura de sprijin prin intermediul acestui proiect. Colecta are loc în 18 magazine.

Produsele pot fi donate de către clienți la ieșirea din magazinele „Linella” participante la program. Aceste alimente fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, faină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Ulterior, produsele colectate vor fi preluate de tinerii voluntari „Părintele Sofian Boghiu” din cadrul Mitropoliei Moldovei și distribuite beneficiarilor.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com