Magazinul Bisericesc "ArtBis" - Un Mall Ortodox Cu Tradiție - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Magazinul Bisericesc „ArtBis” – Un Mall Ortodox Cu Tradiție

15:01, vineri, 23 februarie, 2024 |

Magazinul Bisericesc „ArtBis”, situat în inima Chișinăului, la strada Alba Iulia 21, în cartierul Buiucani, continuă să fie o destinație de încredere nu numai pentru credincioșii din Chișinău, dar și din republică. Cu o reputație consolidată și o prezență de mai multă vreme pe piața obiectelor bisericești, „ArtBis” devine un adevărat Mall Ortodox, oferind o gamă variată de produse.

Despre „ArtBis”

„ArtBis” este recunoscut pentru selecția sa diversificată de obiecte destinate cultului ortodox, inclusiv icoane, cruci pentru binecuvântare, sfinte vase, cădelnițe, tămâie, mir, cărbune și alte consumabile folosite în cadrul Bisericii sau în rugăciunile personale. Cu o tradiție consolidată, magazinul aduce în atenție cele mai noi cărți de cult și literatură duhovnicească, devenind o resursă esențială pentru dezvoltarea spirituală a comunității.

Un Mall Ortodox

„ArtBis” se afirmă ca un adevărat Mall Ortodox, unde clienții pot găsi absolut orice au nevoie pentru practica religioasă sau pentru a oferi daruri cu semnificație profundă. Cu produse de înaltă calitate și o gamă variată, magazinul este o destinație preferată pentru cumpărături bisericești în Chișinău și din republică.

Program de Funcționare și Comenzi Online

Magazinul „ArtBis” vă așteaptă cu brațele deschise de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00, sâmbătă între 10.00 și 13.00, iar duminica este zi de odihnă. Pentru cei care doresc să achiziționeze produsele „ArtBis” de la distanță, comenzi online pot fi plasate prin intermediul paginii de Facebook a magazinului: https://www.facebook.com/Magazin-Bisericesc-ArtBis-112897234215815 sau la telefonul (+373) 698 62 739.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com