Header image

Mai multe familii nevoiaşe ajutate cu cărbuni de foc de către ÎPS Mitropolit Vladimir

7:28, vineri, 20 decembrie, 2019 |

Cu binecuvântarea, purtarea de grijă și susținerea financiară a ÎPS Mitropolit Vladimir, la începutul sezonului rece al anului, mai multe familii nevoiașe din Chișinău și suburbii au primit câte o cantitate de cărbuni necesari încălzirii locuinţelor.

Materialele au fost distribuite oamenilor prin intermediul Grupului de tineri voluntari „Părintele Sofian Boghiu” al Mitropoliei Moldovei, însoțiți de Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate, teologul Serghei Crudu.

Mitropolia Moldovei susține permanent familiile nevoiașe care întâmpină probleme financiare în această perioadă de iarnă. Practica de a oferi material pentru încălzire este una multianuală și este susținută direct de către ÎPS Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul BOM, care personal se îngrijește de acest act misionar-filantropic și suportă toate cheltuielile pentru acest necesar de lemne și cărbuni.

Prin această lucrare social-filantropică s-a adus o mică bucurie oamenilor cu lipsuri material, astfel încât anotimpul și vremea rece de afară s-a transformat pentru aceste familii în motiv pentru binecuvântarea lui Dumnezeu, căci prin aceste fapte ne adunăm lumină în suflete şi comoară în ceruri. Dumnezeu a lăsat nevoiaşii pe pământ ca mereu să îi ajutăm, şi prin ajutorul nostru vremelnic să ne câştigăm mult dorita Împărăţie veşnică a Raiului, înrădăcinându-ne în Cer încă din această viață.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com