Header image

Martorii relatează despre arătarea Maicii Domnului în provincia Ninive din Irak

14:14, luni, 26 ianuarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Numeroși creștinii care locuiesc pe teritoriile ocupate ale provinciei Ninive, relatează despre miracolul arătării Maicii Domnului raportează  portalul libanez tayyar.org.

La data de 21 ianuarie, aproximativ la ora 9 seara, martorii care se aflau în diferite regiuni ale orașelor Alikaș și Ankava au asistat la un fenomen neobișnuit: pe cerul întunecat s-a aprins imaginea unei figuri de un roșu – aprins, strălucirea căreia nu s-a stins încă câteva minute.

Imaginea aprinsă i-a șocat pe localnici: după părerea majorității credincioșilor, figura luminoasă nu reprezintă nimic altceva decât silueta Maicii Domnului, bine cunoscută creștinilor din iconografie și sculptura bisericească.

Evenimentul a provocat o rezonanță largă în comunitatea creștină din Irak.

Astfel, potrivit mărturiei refugiaților, miracolul a fost dezvăluit pentru întărirea în suferința a creștinilor și ca o consolare și întărire în necazurile lor.

Localnicii cred că fenomenul arătării Maicii Domnului este o prevestire a întoarcerii celor exilați la casele lor și căderea regimului terorist a statului islamic.

traducere pentru ortodox.md

sursa pravoslavie.ru

195760.p

195756.p

 

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com