Header image

Medicii ginecologi din Timișoara au decis să spună NU avorturilor. Nu doar în Săptămâna Mare

9:59, joi, 9 aprilie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

A devenit tradiţie ca medicii ginecologi din Timişoara să nu mai facă intreruperi de sarcină în Săptămâna Mare.  Și nu sunt singurii. Mulți dintre colegii lor  au renunţat definitiv să mai facă avorturi la cerere, indiferent de perioadă. Toți aceștia afirmă că scopul lor este să apere viaţa cu orice preţ.

Medicii care au ales să lupte pentru viaţă spun că nu o fac doar din considerente religioase. Pe lângă faptul că au depus jurământul lui Hipocrat, prin care se angajează să apere viaţa, cred că femeile trebuie să înveţe să se respecte şi să aibă demnitate. Soluţia pentru o sarcină nedorită nu este avortul, ci metodele de contracepţie, transmite TVR.

Olivera Iordache este unul dintre medicii decoraţi de biserică, după ce a convins nenumărate paciente să-şi aducă pe lume copiii.

Reprezentanţii bisericii cred că după 25 de ani de libertate, milioanele de copii care au murit atârnă greu pe umerii unei ţări.

Femeile care trec printr-un avort râmân cu o traumă cu care vor trebui să trăiască toată viaţa.

Specialiştii încearcă să le convingă pe femei că soluţia pentru o sarcină nedorită nu este avortul, ci metodele moderne de contracepţie.

sursa http://activenews.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com