Header image

Mesajul de felicitare al Preafericitului Patriarh Chiril, adresat Președintelui Republicii Moldova N.V. Timofti cu ocazia aniversării a 65 de ani din ziua nașterii

20:22, vineri, 27 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preafericitul Patriarh al Moscovei şi al întregii Rusii Chiril l-a felicitat pe Președintele Republicii Moldova N.V. Timofti cu ocazia aniversării a 65 de ani din ziua nașterii.

Excelența Voastră, stimate domnule Președinte!

Acceptați felicitările mele cordiale cu ocazia aniversării a 65 de ani din ziua nașterii.

Mai mult de un an în urmă, devenind Președinte al Republicii Moldova, Dumneavoastră ați acceptat o mare responsabilitate pentru destinul țării.

În mod special aș vrea să menționez importanța conlucrării constructive a organelor puterii de stat a Moldovei și a Mitropoliei Chișinăului a Bisericii Ortodoxe Ruse. Sunt convins că doar cu eforturi comune este posibilă dobândirea dezvoltării stabile a Republicii Moldova și a prosperării poporului ei, a cărui viață este legată indisolubil de Ortodoxie.

În această zi memorabilă vă doresc sănătate durabilă și vioiciune a duhului, ajutor de la Dumnezeu și succese în activitatea pentru binele țării pe care o conduceți.

Cu respect

+CHIRIL, PATRIARHUL MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

Contact Form Powered By : XYZScripts.com