Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Protoiereului mitrofor Pavel Vuluță cu prilejul aniversării de 65 de ani - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Protoiereului mitrofor Pavel Vuluță cu prilejul aniversării de 65 de ani

9:07, marți, 21 martie, 2023 |

Cu ocazia aniversării a 65 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare, Protoiereului mitrofor Pavel Vuluță, Protopopul bisericilor din raionul Drochia, în care se menționează:  

Preacucernice Părinte Pavel,

În zi de sărbătoare, Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării a 65 de ani parcurși în această viață pământească, însoțite de cordiale urări de bine, urându-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, toți închinați muncii pe ogorul Domnului și îndrumării credincioșilor spre căpătarea vieții veșnice.

Pe parcursul anilor, V-ați arătat totdeauna un slujitor exemplar în Protopopiatul Drochia, fiind mereu de ajutor semenilor. Astfel, am reușit să ne convingem de smerenia şi dragostea pe care o aveţi pentru Sfânta noastră Biserică Ortodoxă.

Ați muncit cu mult zel la edificarea a două sfinte lăcașe monumentale în orașul Drochia, care astăzi adăpostesc în duminici și sărbători sute de credincioși.

Fie ca și mai departe să Vă caracterizeze aceiași chibzuință, înțelepciune, onestitate și dragoste de cele sfinte, iar exemplul dat de Preacucernicia Voastră, să fie demn de urmat atât de confrații slujitori, precum și de numeroșii fii și fiice duhovnicești.

Rugându-ne Mântuitorului să Vă ocrotească şi să Vă întărească, Vă urăm un sincer La Mulţi Ani!

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI A ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com