Mitropolitul Longin: Mă pot închide pe mine, dar nu vor reuși să închidă întreaga Ucraină - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolitul Longin: Mă pot închide pe mine, dar nu vor reuși să închidă întreaga Ucraină

12:23, vineri, 17 noiembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: , , ,

Sute de credincioși au venit să-l susțină pe mitropolitul Longhin la tribunal.

La 17 noiembrie 2023, sute de credincioși au venit la Tribunalul Herța, unde se desfășoară audierea în cazul Mitropolitului Longin (Jar), a raportat corespondentul SPZH.

În timpul audierilor, clerul și credincioșii s-au rugat și au slujit acatiste.

Ieșind din clădirea tribunalului, mitropolitul s-a adresat tuturor celor adunați cu cuvinte de mulțumire în limbile română și ucraineană.

„Vă sunt foarte recunoscător pentru dragostea voastră, pentru credință, pentru faptul că sunteți adevărați creștini ai Bisericii noastre Ortodoxe”, a spus mitropolitul. „Dorim pace și liniște, dorim binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toți. Ne rugăm pentru țara noastră. Întotdeauna i-am slujit și vom continua să-i slujim, pentru că aceasta este țara noastră. Dar există oameni, care vor să ne facă de rușine, Doamne, iartă-i pe toți. Mă pot ucide, mă pot aresta, dar ei nu pot aresta Ucraina întreagă. Rămâneți întotdeauna credincioși lui Dumnezeu, Bisericii Ortodoxe Canonice și iubitului nostru în inimă și suflet Mitropolit Onufrie. Vă binecuvântez pe toți în rugăciune și vă mulțumesc pentru susținerea voastră.”

Sursa: https://spzh.news/ru/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com