Mitropolitul Onufrie: Chiar și în vremuri întunecate, există lumină la capătul tunelului - Mântuitorul Hristos - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolitul Onufrie: Chiar și în vremuri întunecate, există lumină la capătul tunelului – Mântuitorul Hristos

20:57, duminică, 10 decembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: ,

Preafericitul Mitropolit Onufrie a amintit că pentru cei care nu cunosc pe Hristos, viitorul este întunecat și neînțeles, în timp ce pentru cei care Îl cunosc, întotdeauna există lumină la capătul tunelului.

În ziua celei de-a 33-a aniversări a hirotoniei sale episcopale, Preafericitul Mitropolit Onufrie a declarat că chiar și în cele mai întunecate vremuri, creștinilor le rămâne o speranță luminoasă – Hristos, conform Departamentului de Informare și Iluminare al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

După Liturghie, Preafericitul Onufrie s-a adresat enoriașilor, afirmând: „În această zi vreau să mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că Domnul m-a găsit vrednic, pe mine, nevrednicul, să fiu episcop în Biserica lui Hristos.”

„De fiecare dată când îmi îndrept privirea asupra anilor trăiți, observ că au trecut foarte repede, și nu am făcut nimic remarcabil. Dacă a fost ceva bun, a fost doar prin rugăciunile voastre și cu ajutorul vostru”, a adăugat Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe ucrainene.

El i-a mulțumit pe toți pentru rugăciunile comune și le-a dorit ca Domnul să-i întărească în toate eforturile, să le ofere încurajare și speranță în cele mai dificile momente ale vieții pământești și în încercările complicate.

„Pentru că pentru creștin există întotdeauna o speranță luminoasă. Cei care nu-L cunosc pe Hristos au un viitor întunecat și neînțeles. Însă pentru cei care Îl cunosc și Îl iubesc pe Hristos, întotdeauna, oriunde s-ar afla, există o lumină la capătul tunelului, iar această lumină este Mântuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos”, a subliniat Preafericitul Mitropolit Onufrie.

Sursa: https://spzh.news/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com