Header image

Moldova Ortodoxă – acum şi în limba engleză

10:50, marți, 11 februarie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

După lansarea versiunii în limba rusă a portalului Moldova Ortodoxă www.ortodox.md, apare şi versiunea engleză a acestei pagini https://en.ortodox.md/

Iniţiatorii acestei prezenţe creştine în mediul online  preoţii Mihail Bortă şi Constantin Cojocaru ne anunţă că versiunea în limba engleză a paginii a fost un pas firesc spre o deschidere şi o împărtăşire a valorilor creştin-ortodoxe vorbitorilor de limba engleză din întreaga lume.

„Hotărârea de a crea versiunea în limba engleză a portalului a venit după ce am observat cu deosebită plăcere că MOLDOVA ORTODOXĂ se bucură de o deosebită popularitate în străinătate. Astfel, pe parcursul unui an de zile pagina www.ortodox.md a fost accesată de peste 8000 de ori de către utilizatorii de internet din SUA, peste 3000 de ori de către cei din Marea Britanie, 1700 de ori din Canada, etc.; toate acestea fiind accesări efectuate de vizitatori unici.

În aceeaşi perioadă portalul Moldova Ortodoxă a fost accesat de peste 57 mii de vizitatori unici din Republica Moldova, peste 100 000 din România şi peste 3 mii din Federaţia Rusă.

Aceste rezultate ne onorează şi în acelaşi timp ne obligă să plasăm operativ informaţie autentică şi într-un limbaj accesibil atât cititorilor din ţară, cât şi celor de peste hotare”, au menţionat administratorii portalului.

Pe această cale autorii aduc mulțumire lui Dumnezeu și tuturor persoanelor care au  fost implicate în acestă lucrare creştină. Fie ca această prezență  în Internet să fie de folos celor care vor să-și cunoască mai bine credința și neamul.

autor: MOLDOVA ORTODOXĂ

Contact Form Powered By : XYZScripts.com